Almösunds Marina

Marinan där Tjörns Yachtservice (TYS) håller till heter Almösunds Marina. Här finns också Stenborg Powersports, specialiserade på vattenskotrar, samt West Plast Composit.

Almösunds Marina är en skyddad marina med runt 140 båtplatser och med en bredd från 2,5 till 5,5 meter finns en båtplats för alla. Inför sommaren 2014 gjordes en stor investering i en ny rejäl vågbrytare, denna är längre än den tidigare och fem meter bred vilket skapar en mycket lugn och fin hamn!

På marinan finns tillgång till toaletter, dusch, sopcontainer och en miljöstation. Sjötapp och sugtömningsstation finns längre in i viken där det även finns båttillbehörsbutik, glasskiosk, uthyrning av cyklar och kajaker. Inom drygt fem minuters gångavstånd finns Myggenäs Centrum med en suverän ICA butik, Almö Livs, med ett fantastisk sortiment, inklusive fisk och delikatess, samt restaurang med rättigheter och uteservering på sommaren, även post och heminredning. Här finner du även bank/bankomat, frisör, apotek, vårdcentral och gym.

Vid intresse för båtplats kontakta Tjörns Yachtservice!

Hamnöversikt Almösunds Marina – Klicka för att öppna i nytt fönster

Gästhamn:

Hamnvärd: Oscar Hjerpe 0702-790130

Marinans gästhamn finns längs vågbrytarens in- och utsida, tilläggning långsides. Här får platser mellan bommar användas om grön skylt är uppsatt. Det gäller även för bryggan innanför, brygga B. Hamnavgift tas upp av hamnvärd morgon och/eller kväll. Swish-, kort- och kontantbetalning möjlig. Vi har inget eget hamnkontor, men du är välkommen in på Tjörns Yachtservice (TYS) kontor under dess öppettider.

Gå till Gästhamnsguiden >>
(Öppnas i nytt fönster)

Kontaktuppgifter

Tel: 0304-661394

Mob: 0706-661394

Mail: info@yachtservice.se

Hitta till oss

Om oss

Genom kvalitet och noggrannhet utför vi service på din båt, vi bidrar till att ditt båtliv blir så bekvämt och problemfritt som möjligt. Tjörns Yachtservice ambition är att du som kund skall kunna fokusera på det roliga och njuta av båtsäsongen fullt ut medan vi fokuserar på att göra ett bra arbete på din båt och minimera riskerna för problem.