Sweden Yachts

Beslutet togs att 1986 lägga ner reparations- och vinterförvaringsavdelningen på Sweden Yachts och i samband med de grundade Bengt Elfstedt och Lars Berntsson Tjörns Yachtservice. Sweden Yachts är kända för att ha byggt högkvalitativa och exklusiva segelbåtar i världsklass där Bengt var medgrundare/delägare och Lars som ansvarig för reparations- och vinterförvaringsavdelningen.

 

Sweden Yachts har under åren rekommenderat sina kunder Tjörns Yachtservice som reparation- och servicevarv. Då Sweden Yachts gick i konkurs 2009 byggdes en Sweden Yachts 54 klar hos Tjörns Yachtservice. All erfarenhet som byggts upp på Tjörns Yachtservice under åren gör dem till den aktör på marknaden som har överlägset främst kunskap och samlad erfarenhet kring Sweden Yachts båtar.

 

Kontaktuppgifter

Tel: 0304-661394

Mob: 0706-661394

Mail: info@yachtservice.se

Hitta till oss

Om oss

Genom kvalitet och noggrannhet utför vi service på din båt, vi bidrar till att ditt båtliv blir så bekvämt och problemfritt som möjligt. Tjörns Yachtservice ambition är att du som kund skall kunna fokusera på det roliga och njuta av båtsäsongen fullt ut medan vi fokuserar på att göra ett bra arbete på din båt och minimera riskerna för problem.