Fullservice

Vi är ett fullservice varv som specialiserat sig på kompletta vinterupplag ”Från brygga till brygga” vilket innefattar ett gediget program där ”allt nödvändigt” utförs, från normalt underhåll som tvätt, frostsäkring mm, till genomgång och test av all utrustning. Detta för att kunden skall kunna njuta av båtsäsongen fullt ut med minimerad risk för problem.

Genom uppbyggt förtroende åtgärdas oftast mindre problem utan att besvära kunden. Vid större problem tas kontakt och åtgärder diskuteras. Vid överenskommen leveransdag ligger båten vid bryggan bländande fin och med flaggan satt! Väl nere i båten möts man av en frisk doft, blänkande diskho, textilier ligger på plats vädrade och fräscha och det är bara att ta båten i besittning.

När kunden har sin båt hos Tjörns Yachtservice kan man passa på att beställa jobb som går utöver det paket man bokat. Exempelvis montering bogpropeller, omläggning av teakdäck, byte av motor, omlackning av skrov, böldpestbehandling, instrumentmontage, större riggarbeten, inköp nya segel, omklädning av dynor, inredningsarbete…listan kan göras lång… Principen är;  ”ingenting är omöjligt”

 

 

Kontaktuppgifter

Tel: 0304-661394

Mob: 0706-661394

Mail: info@yachtservice.se

Hitta till oss

Om oss

Genom kvalitet och noggrannhet utför vi service på din båt, vi bidrar till att ditt båtliv blir så bekvämt och problemfritt som möjligt. Tjörns Yachtservice ambition är att du som kund skall kunna fokusera på det roliga och njuta av båtsäsongen fullt ut medan vi fokuserar på att göra ett bra arbete på din båt och minimera riskerna för problem.