Om oss

Tjörns Yachtservice grundades 1986 av Bengt Elfstedt och Lars Berntsson. Båda kom från Sweden Yachts som är kända för att ha byggt högkvalitativa och exklusiva segelbåtar i världsklass. Bengt som medgrundare/delägare och Lars som ansvarig för reparation- och vinterförvaringsavdelningen.

Det blev en bra start för Tjörns Yachtservice då man flyttade med sig reparations- och vinterförvaringsavdelningen. Denna specifika kundkrets ställde höga kvar på fullservice vilket har resulterat i att vi tagit fram en unik inriktning på vårt fullservicepaket.

Genom åren har vi reparerat hundratals grundstötningsskador, lackat om båtar, bytt teakdäck, installerat nya motorer, installerat bogpropellrar osv. Vi har skapat en unik kompetens och med en hög kvalité på våra arbeten har vi upparbetat oss ett bra rykte hos många kunder som kommer tillbaka år efter år. Hos Tjörns Yachtservice byggs även segelbåten IOD, en klassisk segelbåt med vackra linjer. En flotta på 13 båtar finns på marinan och den kappseglas flitigt.

Idag drivs företaget av Lars och Thordis Berntsson.

 

Kontaktuppgifter

Tel: 0304-661394

Mob: 0706-661394

Mail: info@yachtservice.se

Hitta till oss

Om oss

Genom kvalitet och noggrannhet utför vi service på din båt, vi bidrar till att ditt båtliv blir så bekvämt och problemfritt som möjligt. Tjörns Yachtservice ambition är att du som kund skall kunna fokusera på det roliga och njuta av båtsäsongen fullt ut medan vi fokuserar på att göra ett bra arbete på din båt och minimera riskerna för problem.